Nieuwe functionaliteiten Minecraft hosting

Nieuwe functionaliteiten Minecraft hosting

Wij hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd aan het multicraft controlepaneel.

Server maps
Het is vanaf nu mogelijk om een custom map te installeren in uw server. Wij hebben een lijst met de mooiste maps geselecteerd waar u uit kan kiezen. Om een custom map te installeren gaat u in het Multicraft controlepaneel naar uw server, Files -> Setup. Hier kunt u een ‘template’ kiezen (let op! als u een template installeert, gaat uw data verloren!).

Ook is het mogelijk om tijdens de bestelling een server map te kiezen zodat u gelijk kan beginnen met spelen, zonder zelf een map te moeten bouwen!

Zelf slots instellen
Zoals u hierboven leest kunnen alle klanten nu zelf de spelers slots aanpassen. Voorheen moest dit handmatig door ons supportteam aangezet worden. Dat is nu niet meer nodig!

Eigen .jar bestanden gebruiken
U kunt nu eigen .jar bestanden gebruiken. Dit kan door de ‘Look for JARs in’ instelling te veranderen naar ‘Server base directory’. Ons systeem gaat nu in uw server map kijken naar het .jar bestand in plaats van de globale jar lijst. U moet nog wel uw jar instellen in het controlepaneel. Dit kan bij ‘JAR File’. Vul in tekstvak custom.jar in, zoals het geüpload is naar de server map via FTP.

About the Author

Leave a Reply