DutchGameHosting onder Vernieuwd beheer!

Vanaf 1 Oktober 2016 staat DutchGameHosting onder vernieuwd beheer, en wordt overgenomen door EpsilonHosting!

EpsilonHosting is een bedrijf dat al meerdere jaren internationaal actief is in het onderbrengen van websites, en het levert Dedicated, Virtuele of bedrijfs Servers. EpsilonHosting streeft er net als DutchGameHosting naar om diensten van de beste kwaliteit voor een lage prijs te kunnen aanbieden. Omdat het service niveau van DGH de laatste tijd onder niveau was heeft de oude eigenaar besloten om de particuliere klanten over te dragen en de minecraft servers bij mijnMinecraft.nl onder de brengen. mijnMinecraft is onderdeel van EpsilonHosting en met meer dan 300 servers een van de grootste minecraftserver hosting providers van Nederland.

Wat betekent dit voor het bedrijf DutchGameHosting?

DutchGameHosting krijgt nu de mogelijkheid om verder uit te groeien, en er zal meer en betere hardware ingezet worden. Dit houdt dus ook in dat er binnenkort goedkope Dedicated servers aan het assortiment toegevoegd zullen worden! En mogelijk nieuwe abonnementen en mogelijkheden. Blijf dus deze website goed in de gaten houden.

Wat betekent dit voor bestaande klanten?

De komende weken zal er achter de schermen veel veranderen, zo zullen we klanten verplaatsen naar zowel nieuwere als snellere servers, en een aantal optimalisaties uitvoeren binnen de huidige infrastructuur, maar administratief of inhoudelijk zal er niets voor je veranderen. Mochten er wel veranderingen effect hebben op jouw dienst dan zullen we dat ruim van te voren aan je bekend maken door een support ticket of een persoonlijk gerichte e-mail. Verder doen we ons best om de support afdeling nieuw leven in te blazen en vragen nog beter en sneller te beantwoorden!


Met Vriendelijke groet,
Erik Arends
– nieuwe eigenaar DutchGameHosting

About the Author

Leave a Reply